Peppinge B&B Österlen

En oas mitt på Österlen, med närhet till allt! Sitt vid åkerkanten och ät den hemlagade frukosten!

Micke och Rickard, driver Peppinge Bed & Breakfast sedan januari 2021. I närområdet hittar du bland annat en av Sveriges finaste sandstrand Sandhammaren, Ales Stenar, Karl Fredrik på Eklaholm, musterier, bagerier, loppisar, och en storslagen natur för vandring, ja det finns något för alla!

Det serveras en frukost med otroligt mycket hembakat, man kan beställa en räkmacka på kvällen som är helt fantastisk, de vill få sina gäster att känna sig välkomna och som att man hälsar på hemma hos dom, och det är just det man gör, de bor på gården året runt.

Hur hamnade två stockholmare på Österlen?


Rickard och Micke är två Stockholmare som 2020, den första Covid-sommaren, åkte till Skåne i stället för Medelhavet, de svemestrade helt enkelt. De hade inga planer på att flytta hit och hade aldrig varit på Österlen tidigare. När de råkade åka förbi Rapsbollen B&B, som stället hette då, såg de en skylt ”till salu” så de stannade bilen och på den vägen är det. De flyttade hit ett halvår senare.

För två Stockholmare var det ett stort steg att flytta från Stockholm till Österlen, att bo här och driva ett så väletablerat ställe. Med stor respekt och ödmjukhet inför det arbete som tidigare ägare lade ner under sina 15 år så har de nu gjort stället till sitt.

Micke och Rickard har båda lång erfarenhet inom olika service och försäljningsyrken som de har tagit med sig på sitt äventyr här på Österlen. Det är Rickard som har huvudansvaret för verksamheten och som ni kommer träffa mest. Micke som har ett 8-17 arbete, som han sköter hemifrån gården, syns kanske inte lika mycket men även han är väldigt involverad och engagerad i alla gäster.

Deras engagemang är genuint och båda verkligen älskar att möta, hjälpa och ta hand om sina gäster. Nu hoppas de innerligt att alla som kommer på besök till Peppinge ska trivas och få en fantastisk vistelse.

Det finns 7 rum i olika storlekar och även ett glampingtält.

Stockholmspågarna i Peppinge önskar er varmt välkomna!

Annonsör
Peppinge Bed & Breakfast

Telefonnummer
+46 (0)701833620

Hemsida
peppinge.se

Öppettider
Vi öppnar varje år från Påsk.

Stänger gör vi första veckan i oktober.

Besöksadress
Peppingevägen 260 271 78 Löderup

« Tillbaka
Search preloader

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår