Johnssons Gård, Varberg

I vår lantliga företagsgalleria kan du äta, dricka, fika, handla, träna eller bara njuta av miljön. Öppet året om!

Johnssons Gård är en mysigt destination på landet, strax söder om fina Varberg på halländska kusten. I de renoverade gamla ladugårdarna hittar du massor av det som gör livet skönt.

Här finns ett prisbelönt bageri med café, också en prisbelönt gårdsrestaurang som även har försäljning av fina ostar, egentillverkad keramik, blommor av kvalitet, design, vintage, inredning med nya och gamla möbler, textil, modist med hatt-tillverknng, egengjorda trasmattor, lokalt bryggeri och en hel träningsanläggning! Flera av företagen anordnar också workshops och kurser.

Vi finns cirka 7 km söder om Varberg, ett par km öster om populära fiskeläget Träslövsläge. Kom och besök alla fina företag på gården!

Öppettider finner du på respektive företags hemsida och sociala medier eller länkade till på www.johnssonsgard.se/oppettider.

Här finns också ett generöst boende att boka - en villa med nio ordentliga bäddar fördelade på sex sovrum, stora umgängesytor, trädgård och goda parkeringsmöjligheter. Även husdjur är välkomna! Tänk att vara bara 100 meter från de färska frukostfrallorna, shopping, träning eller en lugn kvällsmåltid med god dryck under gårdens stor ek. Villa bokas på airbnb.se/h/johnssons-villa

Välkommen till landet!

Annonsör
Johnssons Gård

Öppettider
Se hemsidan under Öppettider

Besöksadress
Vare 47
Varberg

« Tillbaka
Search preloader

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår