Upptäck Finland med Wasaline

Rikta blicken österut denna sommar. Med Wasaline når du den finska västkustens spännande städer på bara några timmar.

Wasaline trafikerar rutten mellan Umeå och Vasa – den snabbaste färjerutten mellan Sverige och kontinentala Finland. Förvärvandet av den moderna färjan Aurora Botnia år 2021 har hjälpt till att förnya rutten, som trafikeras regelbundet sedan 1948.

En oförglömlig upplevelse börjar till havs
För grupper utgör färjan Aurora Botnia en inspirerande upplevelse i sig. Den moderna konferensavdelningen har utrustats med den senaste mötestekniken och, självklart, en fantastisk havsutsikt. Rummen kan kombineras för att bilda en evenemangslokal för upp till 150 personer.

Faciliteterna ombord på Aurora Botnia är mer än tillräckliga för denna 4-timmarsresa genom Kvarkens skärgård. Här finns tre restauranger, en bar, hytter, lounger för affärs- och vilande passagerare samt en välsorterad butik.

Utforska finska västkustens pärlor
Även om en dagskryssning med retur samma dag är möjlig under vissa vardagar, önskar många grupper fortsätta sin resa tillsammans i Finland. I Vasa kan natur och urbant stadsliv enkelt kombineras under ett enda besök.
Här väntar er restauranger och hotell av hög kvalitet, fridfulla naturstigar, intressanta museer och en massa annat besöksvärt. Tack vare att cirka 20% av befolkningen har svenska som modersmål kan svenska gäster njuta av service på sitt eget språk.

Wasaline samarbetar med resebyråer och bussföretag som kan erbjuda färdiga resepaket. Rederiet har även nära kontakter med lokala turistråd som kan bistå grupper med att hitta aktiviteter i land.

Varmhjärtad service ingår
Personlig service är ett av Wasalines framgångsrecept. Vårt team finns här för att besvara alla frågor och planera resan enligt dina behov. Gruppledare uppskattar också vår generösa policy för ändring eller avbokning av resan.

Sist men inte minst är hållbarhet avgörande för oss på Wasaline. Från moderna dual-fuel motorer till intelligent ventilation och avfallssortering – allt har designats för att minimera verksamhetens ekologiska fotavtryck.

Annonsör
Wasaline

Telefonnummer
+46 90 185 200

Hemsida
wasaline.com

Öppettider
Terminalen öppnar 2 timmar innan avgång. Telefonbokning öppet måndag-fredag kl 8-16

Besöksadress
Blå Vägen 4
91332 Holmsund

« Tillbaka
Search preloader

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår