Natursköna Österlen

Svabesholms Kungsgård - gården för alla tillfällen, vardag som fest!

Svabesholms Kungsgård, med anor 400 år tillbaka i tiden, är beläget naturnära utanför Kivik, Österlen i Skåne. I drygt 150 år fram till 1834 fungerade Svabesholm som ryttmästareboställe.

Idag erbjuder vi gårdshotell, konferensmöjligheter och sex mindre gårdsbutiker som säljer delikatesser, möbler, inredningsdetaljer, kläder, blommor och plantor. Vårt Café & Lantkök är hjärtat på gården, där vi lagar mat från grunden med rena råvaror. Vi erbjuder varma luncher, matiga mackor och hembakt fika och under årets gång anordnar vi flera evenemang för lokalbefolkningen och turister.

Beläget på gården hittar du också vår prisvinnande besöksträdgård "Den Engelska Trädgården". Den charmiga besöksträdgården har tillhörande plantshop och är anlagd med inspiration från England. I den blommande, romantiska trädgården finns många olika rum – rosenträdgård, woodland, äng, damm, växthus, allmogeträdgård, köksträdgård, färgstämda perennrabatter och många olika rosor, alla doftande. Öppet under säsong maj-september.

Att få känna sig som en personlig gäst när man åker bort är väl vad vi lite till mans önskar och just för att uppnå det har gårdens boende skapats för att få känslan av ett hem snarare än ett hotell. Vi erbjuder 8 rum och 29 bäddar på gårdshotellet och ytterligare 21 bäddar fördelat på 8 rum på Pensionatet inne i byn, 200m från gården.

Svabesholms Kungsgård är ett perfekt utflyktsmål för er som reser i grupp eller med buss! Här kan du spendera timmar och få flera upplevelser – på ett enda stopp! Vi har flera olika möjligheter för större grupper som vill uppleva en naturnära utflykt till landsbygden, shopping, besöka trädgården och äta gott. I september och oktober hittar ni även Äppelmarknaden hos oss, med världens största äppeltavla och lokala äppelodlare och utställare, aktiviteter och framträdande för hela familjen!

Svabesholm är en plats för vardag som fest, för våra närmaste grannar och er som reser hit längre ifrån.

Varmt välkomna till Svabesholm och Österlen!

Annonsör
Svabesholms Kungsgård

Telefonnummer
070-6384204

Hemsida
svabesholm.se

Öppettider
Öppet året runt - se aktuella öppettider på hemsidan.

Besöksadress
Kungsgårdsvägen 17
277 35 Kivik

« Tillbaka
Search preloader

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår