Glasshantverk och gårdsbutik

Hemmagjort glasshantverk av högsta kvalitét och svenska naturliga råvaror.
Kafé och gårdsbutik mitt i Eklandskapet!

Stafsäter Gårdsglass är ett litet familjeföretag som erbjuder närproducerat glasshantverk av allra högsta kvalitét. Glassen görs på svensk mjölk, grädde och äggula och i den mån det går plockar vi även frukter och bär från vår egen trädgård på Stafsäter eller närliggande granngårdar.
Vi tar vara på säsongerna och det tar sig uttryck i smakerna som används i glassen. Vi älskar att experimentera och överraska våra besökare! Glassen tillverkas för hand, från början till slut, med endast naturliga och noga utvalda råvaror.

I vårt kafé erbjuder vi året runt kaffe och kulglass i en mysig lantlig miljö. Vår ambition är att du som kund ska få möjlighet att få testa något nytt och få en ny smakupplevelse varje gång du kommer till oss.
Glassen går givetvis att köpa med sig hem i ett utbud på över 50 olika smaker. I vår gårdsbutik kan ni ta del av ett handplockat utbud av lokalproducerad mat samt inredningsdetaljer. Hos oss hittar du något för varje person och tillfälle. I ladugården på Stafsäter i två plan finns även 73:ans loppis att besöka.


Stafsäter Gårdsglass, strax utanför Linköping, är inbäddat mitt bland gamla ekar i ett böljande beteslandskap där mängder av växter och djur har sin hemvist.
Så passa på att ta en kortare eller längre promenad på en av de vandringsleder som omger gårdsbutiken. För de kulturintresserade, passa på att besöka någon av de kulturhistoriska miljöerna längst med Kinda kanal.

Vill ni stanna längre? Då kan vårt privata Sjömagasin vara något för dig och ditt sällskap. Sjömagasinet är beläget precis intill sjön Stora Rängen. Här kan ni året runt njuta och uppleva säsongens vackra omgivningar i ett omsorgsfullt restaurerat boende.

Gårdsbutiken och glasskafét är öppet året runt. För mer info besök vår Instagram, Facebook eller hemsida!

Annonsör
Stafsäter Gårdsglass

Telefonnummer
0730431519

Hemsida
stafsater.se

Öppettider
Juni-Augusti mån-sön kl 11-18
September-April tor-sön kl 11-16
Maj tor-sön kl 11-18

Besöksadress
Stafsäter Gårdsglass
58964 Sturefors

« Tillbaka
Search preloader

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår