Dyk in på Vrak

Museet Vrak är nominerat till European Museum of the Year Award 2024.

Ta plats i filmsalen och där du får känslan av att vara med om ett omslutande undervattensäventyr. Östersjön har fått en egen röst och berättar om sina upplevelser som sträcker sig långt bak i tiden.

I utställningarna får du lära dig mer om det mytompsunna vraket efter örlogsfartyget Resande Man, lösa ett uppdrag som en marinarkeolog och testa att göra ett virtuellt dyk – så nära en verklig upplevelse du kan komma!

Vrak – Museum of Wrecks bärgar berättelserna och låter vraken ligga kvar, där de mår bäst. Genom hologram och smarta lösningar får du en helt annan syn på Östersjön och en inblick i den spännande historia som delar och förenar oss.

Museibutikens sortiment är handplockat och hållbart med inspiration från upplevelsen i museet. Här finns unika presenter tillverkade småskaligt i Sverige och runt Östersjön. Du hittar bland annat skandinavisk keramik, snygga smycken, schyssta kläder, accessoarer, maritima böcker för barn och vuxna och mycket mer!

Mackverket Vrak serverar stekta surdegsmackor, sallader och gott fika. Baren har fullständiga rättigheter och alkoholfria alternativ.

Visningar för grupper förbokas.

Välkommen att besöka Vrak – museet är beläget nära Vasamuseet på Kungliga Djurgården i Stockholm.

Annonsör
Vrak

Telefonnummer
08-519 549 14

Hemsida
vrak.se

Öppettider
Öppet alla dagar 10-17. Onsdagar 10-20.

Besöksadress
Djurgårdsstrand 17
115 21 Stockholm

« Tillbaka
Search preloader

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår