En unik destination

I bruksorten Tollered, 20 minuter från Göteborg, ligger Nääs Fabriker vid sjön Sävelången. En plats med ett unikt utbud.

Unna dig en övernattning
Hotellet är en upplevelse i sig med sina unika och rymliga rum, högt i tak och stora fönster, vissa med takterrass och sjöutsikt. Här är det genomgående hög kvalitet och komfort som står i fokus. Intill hotellet ligger Badhuset vid sjökanten och här finns varma utomhuspooler och bastukoncept.


Smakupplevelser runt varje hörn
I hotellet ligger restaurang Fabriksköket och några steg upp på gatan även Pannhuset Kafé & Krog. På båda ställen finner du en variation av rätter från tidig frukost till lunch och sen middag. Mycket av det godaste är egentillverkat vilket märks när man besöker området. På morgonen sprider sig dofterna av nybakat bröd och bullar från Bröd & Malt där stenugnsbageriet och mikrobryggeriet samexisterar under samma tak och delar på varandras råvaror i en cirkulär tillverkning. Från Pannhusets eget kafferosteri doftar det nyrostade kaffebönor och längs kullerstensgatan lockar Fabrikskökets konditori med söta toner från bakelser och tårtor.

Mysig shoppingutflykt
Butikerna på platsen kännetecknas av unika sortiment inom mode, inredning, delikatesser, trädgård och presentartiklar, samtliga drivna av passionerade konnässörer. Varför inte avsluta shoppingen med en god lunch eller fika på kafét. Vill man unna sig det lilla extra kan man boka ett besök hos en av aktörerna inom hälsa och välbefinnande.

Effektiva möten i en inspirerande miljö
För konferensgästerna erbjuds olika alternativ av konferensfaciliteter i en inspirerande och lugn miljö, oavsett om det är en stor konferens eller ett mindre möte. Därtill finns också en mängd olika konferensaktiviteter som sätter extra guldkant på mötet.


Annonsör
Nääs Fabriker

Hemsida
naasfabriker.se

Besöksadress
Spinnerivägen 1
448 50 Tollered

« Tillbaka
Search preloader

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår