Välkommen till Åland!

Upplev Åland och bo bekvämt på hotell i Mariehamn. Vi erbjuder skräddarsydda resor för dig, ditt företag eller ditt lag!

Det finns alltid ett Ålandhotels för dig som vill njuta av det sköna hotellivet i Mariehamn. Vi paketerar din vistelse enligt önskemål och inga förfrågningar är för stora eller för små, vare sig det gäller mat, resa eller aktiviteter när du bor på våra hotell.

Behöver du konferera med ditt företag, samla ihop kompisgänget eller vill du åka på träningsresa med laget - vi hjälper dig!

Hotell Pommern som ligger mitt i centrum välkomnar med sin luftiga entré och erbjuder komfortabla rum. Restaurang Kvarter5 är ett populär ställe för såväl hotellets gäster som den lokala befolkningen och serverar, frukost, lunch och middag samt törstsläckande drycker i baren. På hotellet har vi tre konferensrum i olika storlekar.

För dig som vill bo nära till hamnen är Adlon platsen för dig. Här har du utsikt över den livliga färjetrafiken och på bekvämt promenadavstånd till centrum av Mariehamn. Adlon pizzeria och sportbar erbjuder pizza, sport och en populär uteservering sommartid. I hotellet finns pool och bastu och aktivitetsrum för barn och ungdomar.

Vill du ha ett gemytligt hotell nära stadens puls kan Savoy rekommenderas. Här serveras frukost och förbokade måltider i hotellets restaurang. Hotellet inhyser också pool och bastu och du kan låna cykel för en tur runt staden.

Aktiviteterna på Åland är många och avstånden korta vilket gör att du kan maxa upplevelsen av paradisön i Östersjön. Ålandhotels har många års erfarenhet av att paketera resor och vi står till förfogande för dig och dina unika önskemål.

Välkommen till Åland! 

Annonsör
Ålandhotels

Telefonnummer
+358 18 15555

Besöksadress
Norragatan 8-10 i Mariehamn

« Tillbaka
Search preloader

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår