Cloetta

Utflyktsmålet som faller alla godisälskare i smaken!

Vi har nog alla önskat att vi var Pippi i den stora godisbutiken eller Kalle på besök i chokladfabriken. I Cloettas tre butiker bjuds du in till en godisupplevelse utöver det vanliga – och ges chansen att åka hem med lyckohjulets storvinst under armen.

Från cityupplevelse i Malmö, till 50-talsinspirerad godisbutik i Gamla Linköping och den ultimata fabriksupplevelsen i Ljungsbro. Det är tre vitt skilda godisbutiker du har att välja på, när du planerar inför sommarensutflykt till någon av Cloettas butiker.

Gemensamt är det breda sortiment som rymmer samtliga produkter från Cloettas alla varumärken – men även några helt nya smakupplevelser som inte går att hitta i vanliga butiker.

Vi vill bjuda på en godisupplevelse utöver det vanliga. I butikerna är vi generösa med provsmakningar och har ett stort kunnande om Cloetta, vår godistillverkning och alla våra varumärken, berättar Helena Hård, affärsutvecklingschef på Cloetta.

Letar du efter en rolig present att ge bort, så hittar du den säkert här. För den som redan har allt, eller menar att “den inte önskar sig någonting”, passar de förbutikerna unika souvenirerna perfekt. Ge bort ett par strumpor med kexchoklad eller en t-shirt med AhlgrensBilar på till släktens godisälskare – eller unna dig själv något roligt till hemmet.

Och för den som önskar dra den största vinstlotten går även det att göra under besöket i Cloettas butiker. Många gånger har man kanske stått och drömt om att vinna storvinsten på lyckohjulet. Oavsett om man någonsin har lyckats,eller ännu väntar på den lyckliga stunden, så går det att köpa med sig valfri tivoliförpackning med godis hem efter en lyckad dag i Malmö, Linköping eller Ljungsbro.

Det här är den perfekta utflykten när du vill hitta på någonting enkelt. Det är inget avancerat och alla kan följa med. Så länge du älskar att äta godis, så passar det perfekt för dig, avslutar Helena.

Läs mer om Cloettas butiker, och hitta aktuella öppettider på: 
www.cloetta.se/cloettas-butiker/

Annonsör
Cloetta

Besöksadress
BUTIKEN I MALMÖ Södra Förstadsgatan 34 – centralt i Malmö. BUTIKEN I LINKÖPING Tunnbindaregatan 1 – som en del av friluftsmuseet Gamla Linköping. BUTIKEN I LJUNGSBRO Hjalmar Svenfelts Väg 4 – i anslutning till Cloettas fabrik.

« Tillbaka
Search preloader

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår