Park Alandia Hotell på Åland

Kom till Åland och besök vår vackra ö-värld! Hos oss bor ni i centrala Mariehamn, längs den lummiga esplanaden.

Bo bekvämt i våra fina tysta dubbelrum och njut av en god frukost med många lokala inslag. Från oss har ni gångavstånd till sevärdheter, museum, havet, naturen och shopping.

Hos oss trivs grupper i olika storlekar. Vi har en restaurang som rymmer 70-80 gäster, en bar med livemusik fredagar och lördagar året runt. På uteserveringen kan gästerna njuta i solen och i vår konferensavdelning finns lokaler i olika storlekar. Här kan grupper konferera, ha föreläsning, spela turneringar i t.ex. bridge eller varför inte ha en vinprovning. Efter en dag på rundtur kring Åland kan det vara skönt med beastubad och ett dopp i hotellets inomhuspool.

Vi erbjuder 87 bekväma dubbelrum och 3 fina sviter. Vi har 6 rum som är tillgänglighetsanpassade och har fått gott beröm av våra gäster.

Varmt välkomna till ett av Ålands nyaste hotell! Kontakta oss redan idag och låt oss ta hand om er nästa grupp på Åland.

Annonsör
Park Alandia Hotell

Telefonnummer
+358 18 14130

Öppettider
Park Alandia Hotell är öppet året runt, förutom några dagar kring jul.
Park Restaurang & Bar följer hotellets öppettider.

Besöksadress
Norra Esplanadgatan 3 22 100 Mariehamn ÅLAND

« Tillbaka
Search preloader

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår