Sveriges koolaste gård

På Wapnö Gård erbjuds en unik inramning för alla resmål i en lantlig miljö med lägsta möjliga klimatavtryck.

Strax utanför Halmstad ligger Wapnö Gård – ett gods med anor från 1300-talet och en rik historia med några av Sveriges främsta fältmarskalkar som slottsherrar.
Idag är gården ett modernt lantbruk med ett eget kretslopp där det ingår såväl en biogasanläggning som täcker 90% av gårdens energiförbrukning, ett mejeri, bryggeri, restaurang, 3000 hektar odlad jord och en gårdsbutik som säljer gårdens alla produkter från mjölk och kött till mjöl och öl.

Här finns möjlighet att ta del av en historisk miljö mitt i ett modernt och sprudlande mat- och lantbruksföretag -  på en av Hallands vackraste gårdar.

Wapnö Gård är ett populärt resmål för stora och små bussgrupper året om. Varje år kommer ca 60 000 besökare till oss för att ta del av allt som händer.

Våra guidade gårdsvisningar
är intressanta och lärorika och du får följa matens väg från fälten där vi odlar foder och spannmål, via ladugårdar, mejeri och bryggeri hela vägen fram till dig som konsument. Vi har stor erfarenhet av passande programupplägg med visningar och måltider.

Med evenemang som Wapnö Julmässa, trädgårdsmässa, ”Mord på Wapnö”, betessläpp, restaurang och en välfylld gårdsbutik har Wapnö utvecklats till ett populärt besöksmål som lockar både gammal och ung.

Välkomna till en öppen gård!

Annonsör
Wapnö AB

Telefonnummer
035-2990300

Besöksadress
Wapnö Gård 215
305 91 Halmstad

« Tillbaka
Search preloader

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår