En inbjudan till Bohuslän

Tänk dig att få njuta en middag tillagad på lokala råvaror med fångst från havet, och sedan vaggas till sömns av vågorna

Här på Klädesholmen, borta från stadens stress, omfamnas du av klippor och hav. Omgivningarna här i den bohuslänska arkipelagen är lika enastående oavsett årstid.

På Salt & Sill får du uppleva Sveriges första flytande hotell som med sin restaurang, konferensmöjligheter och aktiviteter erbjuder en helhetsupplevelse för såväl familj som kollegorna.


Tänk dig att vakna på morgonen och bara några steg bort från sängen ta ett språng ut i det blå havet. Så nära är det till vattnet om du bor på nedre plan på vårt flytande hotell. Rummen ligger på pontoner som gör att gästerna bokstavligen bor på havet - och kommer du med egen båt kan du lägga till på vår brygga precis utanför hotelldelen.

Restaurangen på Salt & Sill måste upplevas. Med ett läge precis på bryggan med havets vågor utanför fönstret, serveras gästerna en spännande och utsökt meny. Med fokus på det vi har omkring oss och vårt unika läge, skapar våra kockar smakfulla upplevelser med betoning på fisk & skaldjur. Maten är miljövänlig och hållbar samt kombineras efter säsongens lokala råvaror och det havet för dagen har att erbjuda. Här sammanförs svensk tradition med nytänkande till en kulinarisk upplevelse!

Annonsör
Salt & Sill

Telefonnummer
0304673480

Besöksadress
Rytterholmen 1
471 51 Klädesholmen

« Tillbaka
Search preloader

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår