Prisvärda boenden för grupper i Åre

Alla kommer inte så långt som till Norr- och Västerbotten, men en del kommer i alla fall till jämtländska Åre. Det kan vara nog så exotiskt!

Sedan länge är Åre den oomstridda metropolen för alla som gillar skidåkning och ett bra nöjesliv. Ja men det är dyrt! invänder kanske du. Inte nödvändigtvis. Företaget AGO Mitt i Åre har specialiserat sig på boenden och upplägg för alla grupper och plånböcker.

”Oavsett om Åreresan gäller en kompishelg eller en konferens med företaget har vi trivsamma, prisvärda lägenheter att erbjuda”, säger Katarina Bergström på AGO Mitt i Åre. ”Frukost ordnar vi så det finns på plats, så att gästerna till 100% kan fokusera på skidåkning och teambuilding. Våra boenden är av det slag som passar perfekt för en gemensam långfrukost på morgonen och bastubad med dagens skidhistorier innan middagen. I våra större boenden kan man dessutom konferera direkt i huset, vilket gör det lätt att vara effektiv och även hinna med mycket skidåkning och after ski.”

Många av AGO Mitt i Åres lägenheter har även ski in, som gör det enkelt att sammanstråla innan man tuffar vidare ut för middag och mingel i Årenatten. Bor man kring Åre torg har man skidliftar, skiduthyrning, backar, shopping, barer och restauranger precis runt hörnet.

Att AGO Mitt i Åre inte har liftkortstvång uppskattas av grupper där några vill åka skidor och andra hellre går på spa, shoppar, åker längdskidor eller något av allt annat som den svenska fjällvärldens huvudstad erbjuder.