• Flyboard hos SjöEvent i Västerås. Foto Pia Nordlander Västerås marknad o näringsliv.

Kick-off & konferensför 2020-talet

Hösten är här. Runtom i stugorna planeras det för kick-off, konferens och andra möten som ska ske på arbetsplatsen eller, ännu hellre, utanför den. Men vad ska vi egentligen hitta på i år, utöver power pointarna? Chokladprovning, femkamp, gokart, mordgåtor... Been there, done that? Yes, gäsp.För att kick-off-kicken ska ha den effekt du önskar spelar överraskningsmomentet roll. Något vi upplever för första gången letar sig in i vår minnesbank. Resmål Sverige tipsar om några vitt skilda kick-off och konferens-kickar!

3 x fysiska kickar:

På extremsportarenan

Under senare år har trampolinparker blommat upp lite här och var. Dome Adrenaline Zone, Sveriges största actionsportarena i Gävle, tar det hela ett steg längre med klätterväggar, parkour- och Ninja Warriors-bana, Big Air Bag, foampit och massor av studsmattor, förstås.

Flyboard

Tro det eller ej men jo – att flyga flyboard är rätt enkelt och de flesta kommer upp på brädan efter bara några minuter. Testa vattenkraften hos bl a Addwater, som finns över hela landet men har somfasta platser i Stockholm och på Öland.

Brandmän för en dag

Konferera på Sundsvall Timrå Airport och få en guidad visning av flygplatsen och landningsbanan på lunchen och testa på att vara brandmän under eftermiddagen. Fullt utrustade får ni köra brandbil och släcka en riktig eld.  

 

3 x matiga kickar:

Hemma hos kocken

Hos davidathome mellan Stocksund och Lidingö äter och umgås ni runt kockens eget köksbord. Idén har kocken David Enmark hämtad från Kuba där man också öppnar upp sina hem – s k paladares. En riktigt personlig restaurangupplevelse.

Afrodance cooking

Glada röster, djembetrummor, eldar, grytor med spännande dofter – och kanske lite afrodans? Utanför Gävle ligger Taste of Africa, Baobab Kitchen där du och dina kollegor kan laga afrikanskt över öppen eld och – om ni vill – få danslektioner.

Food truck fiesta

Små matvagnar på hjul, food trucks, är här för att stanna. I de unika gamla lokstallarna i Malmö bjuder Matverkstaden på streetfoodrätter med nordiska förtecken. Mingla i en cool miljö, ät och drick gott från vagnarna.  

 

3 x smarta kickar:

Virtual reality

Virtual Reality, VR, är en engagerande och smittande aktivitet som andas modernitet och allt fler företag specialiserar sig på att erbjuda VR för grupper. På Vrex i Bromma, t ex, kan ni se, höra och interagera med varandra samt lösa problem ihop med hjälp av den senaste tekniken.

Escape rooms

”Mysterie-rum” har trendat runtom i världen i några år och finns idag i de flesta större städer. Det rör sig om tematiserade live-spel där du och dina kollegor måste lösa gåtor och hitta gömda ledtrådar och grejor för att ta er ut ur ett låst rum på tid. Inget för klaustrofober, dock.

Stockholm Stories

Tipspromenad i lag med mobilen som hjälp där kollegor umgås och får veta mer om en viss stadsdel. Genomgående teman är vardagsliv, arbetsliv och nöjesliv genom tiderna. Upplev huvudstaden ur tidigare generationers ögon, gör egna jämförelser och svara på frågor. Flest rätt vinner!  

« Tillbaka
Search preloader

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår