• Teambuilding på hög höjd - eller bara lite lagom

    Foto: UPZONE ÄVENTYRSPARKER

Äventyrsparker som lyfter gruppen!

Svinga, kläng, klättra och susa fram högt över marken eller i en rodelbana och frigör en massa adrenalin. Vi tipsar om omtyckta äventyrsparker i det gröna som sätter balans, mod och teamkänsla på prov.

Isaberg Mountain Resort
Var: Hestra, Småland
Det småländska ”Äventyrsberget” njuder på sport och action: höghöjdsbana, hinderbana, rodel, äventyrsgolf, discgolfbana... Därtill södra Sverige största Bike Park med teknikbanor, pumptracks och en lift som snabbt tar er upp till toppen igen.


Sörsjöns Äventyrspark
Var: Sörsjön, Östergötland
Inte färre än 22 olika sorters höghöjdsbanor på 2 till 20 meters höjd och en 375 meter lång linbana för alla våghalsar mellan 3 och 99 år. För grupper finns paket som inkluderar teambuilding, 5-kamp, bushcraft, klättring, kanotpaddling och annat utmanande.

 

Aktivator Park
Var: Örnsköldsvik, Ångermanland
Höga kustens höghöjdspark för såväl spontana klätterapor som bokade grupper öppnade 2021 och drivs av det väletablerade aktivitetsföretaget Aktivator. Utöver de 6 banorna väntar här en massa möjliga tillval för grupper – allt från lådbilsbygge till SUP och paintball.

 

UpZone Äventyrsparker
Var: Från Skåne till Jämtland
Franchiseföretag för (främst) höghöjdsbanor och med 10 anläggningar från Ängelholm i söder (störst) till Gällö i norr (minst, men granne med skidtunnel!). Med konceptet Teamklättring får grupper utforska olika banor och vill man inte klättra ordnas andra lagspel på marken.

« Tillbaka
Search preloader

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår