• Samtliga Golfbarens anläggningar har unika teman

    Foto: Golfbaren

Laguppdrag med snackisfaktor

Med fler distansjobbare och färre tillfällen att ses blir företagsgemensamma IRL-träffar viktigare än nånsin. Försommar = avslutning. Höst = kick-off. Men vad för slags sammansvetsande uppdrag passar din grupp bäst, när själva jobbet är gjort? Resmål guidar till fyra grupplevelser i staden där 2,3 miljoner svenskar jobbar: Stockholm.

 Golfbaren

Glöm svampig camping och flagnande trä. Med sex minigolfanläggningar utom- och inomhus är Golfbaren en välkänd Stockholmslirare, med kvalitetsanläggningar i och runt city.

Teman och koncept varierar men alla banor är skapade av grundaren Hans Olofsson, dubbel världsmästare i minigolf. På flaggskeppet SWING BY i Vasastan är USA grejen. Gröna minigolfbanor, nostalgi och svartvita foton... allt inspirerat av förbudstiden och minigolfens första år. Mat och cocktails följer samma tema. SIGNAL i Sundbyberg, också en inomhusanläggning, tar avstamp i Signalfabrikens historia, då industrier som Sieverts Kabelverk, Järn-Alpha och LM Ericsson huserade i kvarteret. Här är inramningen ”factory chic” med skön 50-talsnostalgi och underhållande info om platsen.

Grupper på Golfbaren kan t ex boka privata banor med vinnarbubbel och egen spelvärd. 


Game Show

Game show är ett underhållningsprogram med dig och din grupp i strålkastarljuset. I en studio i Gamla Stan landar ni rakt in i er egen show, där en programledare utmanar er i frågesport i högt tempo. Precis som på TV finns här snygg belysning, skärmar och scener. Ni delas in i lag och börjar tävla för att efteråt knalla bort till en restaurang. 

 

Smakduellen

Alla älskar inte adrenalin. Det betyder inte att de inte kan besitta oanade tävlingsinstinkter om bara utmaningen är den rätta! Ett kul sätt att starta den företagsgemensamma middagen på är Smakduellen: en lagta¨vling da¨r gruppen bl a får lukta sig till ra¨tt kryddor, koppla rätt ost till rätt namn och gissa kakaohalten i choklad. 

 

VR à la VREX

Vad sägs om att avsluta mötet med att rädda jorden från zombies? VREX finns i Bromma och på Space vid Sergels torg, med VR i 4D. Besökarna ger sig ut i ett virtuellt landskap på en 300 kvm stor yta där spelarna kan se, höra och interagera med varandra. Som avatarer. Så fort alla fått på sig ryggsäcksdator, VR-glasögon och body trackers startar resan in i en ny värld.


« Tillbaka
Search preloader

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår