• Foto:Boulebar

Utmaning, avkoppling & gemenskap – voilà boule!

Boulespelande vinner terräng i alla åldrar. Kanske för att boule är ett kul och socialt spel som de flesta kan delta i, som är lätt att lära sig och som bjuder på lite lagom rörelse och klurande. Det växande intresset för livsnjutarnas bollspel märks även på gruppresefronten. Resmål Sverige har sneglat på några nordiska alternativ för reslystna boulister. Allez, on roule!

Boule à la Åland

På Åland finns fina möjligheter att spela boule. Samla hela boulegänget och åk till Åland över dagen från Grisslehamn med Eckerö Linjen och spela loss i Eckerö Hallen, alternativt utomhus i Käringsund. Kanske Finnkamp mot ett åländskt lag rentav?

Brunch ombord, fika på plats och åländskt skärgårdsbord på hemresan ingår också i paketet. Vill ni spela mer än en dag finns möjlighet att boka till stugövernattning och middag på Åland.

 

Delta i Boule Bornholm

Vinnarskallar? 2024 anordnas nordiska turneringen Boule Bornholm för 13:e gången, i maj. Omtyckta Bornholm är ön med flest soltimmar i Danmark och detta är en hyggelig turnering. Uppvärmning sker med fredagens ”Rødvinsboule” och på lördagsmorgonen startar allvaret. Bor gör ni i feriehus eller lägenheter i 2+ nätter. Team Bornholm kan fixa hela resan med färjebiljetter, boende, turnering, upplevelser och mat.

 

Med fransk “touche”

För festligt spel utan mellanhand finns bl a tjusiga Villa Brunnby på skånska Kullahalvön. Här erbjuds boulepaket med mat, övernattning och spel på hotellets egna banor, inklusive pastis. För encore fransk feeling kan tilläggas att hotellets granne är Kullabergs Vingård, en av Sveriges största. Ytterligare en poppis boulespelare bland såväl klubbar som trivselspelare är kedjan Boulebar, med inte mindre än 10 boulerestauranger.

« Tillbaka
Search preloader

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår