World of Volvo

I början av 2024 händer det grejor i Göteborg – då öppnar nämligen splitternya World of Volvo (WoV) intill Liseberg. Anläggningen blir stor som Gamla Ullevi och får skandinavisk design, med en rund huvudbyggnad i trä. 

Sedan snart 30 år finns Volvo Museum på Hisingen i Göteborg, med det mesta en Volvo-älskare kan önska – förutom ett centralt läge, då, kanske. I början av 2024 händer det dock grejor – då öppnar nämligen splitternya World of Volvo (WoV) intill Liseberg. Anläggningen blir stor som Gamla Ullevi och får skandinavisk design, med en rund huvudbyggnad i trä.  Utöver utställningar och upplevelser ska WoV även rymma möteslokaler, eventhall, bistro och restaurang.

"Om man vill ska man kunna få sin bil levererad härifrån ihop med en upplevelse" säger Magnus Wrahme, vd på WoV.

Det blir ett levande hus med utställningar, konferenser, artister, mat, service och omtanke. WoV ska även fungera som ett komplement till övriga evenemang i Göteborg. Nuvarande Volvo Museum integreras i nya WoV.

« Tillbaka
Search preloader

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår