Bondromantik och blod på Sundbyholms Slott

Sundbyholms Slott vid Mälarens södra strand överblickar en tjusig marina, en sandstrand och en slottspark med lindalléer. I restaurangen bjuds en meny som följer årstiderna och det fyrstjärniga hotellet rymmer allt från dubbelrum till lyxsviter med bubbelbadkar och egen bastu.

Låter det lite bekant? Kan tro det. Det är nämligen här romantiken spirar när TV4 varje år spelar in speed-dejting och utflykter i slottsmiljö i ”Bonde Söker Fru”. Under övriga året flödar varma känslor på de många bröllopsmiddagar som äger rum på slottet. Om man nu inte råkar vara bjuden till ett bröllop på Sundbyholm kan man alltid boka ett weekendpaket med allt från afternoon tea och chokladprovningar till bubblande champagneprovningar. Hela paketet, med andra ord.

Är det snarare mord är ljuva ord ni söker, går även det att fixa. Under en trerätters middag på en s k mordweekend erbjuds en mordpjäs med proffsskådisar i rollerna. Då gäller det för slottets gäster att samla ledtrådar och gissa vem som är ”hen skyldige”. Ruggigt spännande!

Mer info: Sundbyholms Slott

Sundbyholm