Stockholm ”extra allt”

En härlig mix av kunskap, adrenalinkickar och gemenskap får ni på den här tredagarsutflykten till Hufvudstaden.

 

Många företag har specialiserat sig på att paketera klassresor för att underlätta för dig som bokar. Fördel: Ni vet vad ni får till ett samlat pris och dagarna är planerade för att klassen ska få ut så mycket av resan som det bara är möjligt.

Företaget Skolreseäventyr erbjuder en tredagarsresa till Stockholm med boende på klassiska vandrarhemmet af Chapman. Välj mellan att sova i det 100 år gamla segelfartyget eller i 1800-talsbyggnaden bredvid.

Från af Chapman är det gångavstånd till Gröna Lund. Här kan ni testa åkattraktionen ”Fritt fall med tilt” som tar er 80 meter upp i luften för att sedan falla fritt i en hastighet på 110km/tim (!). Kanske vågar ni även prova den 250 meter långa Insane: en berg- och dalbana som inte bara går upp och ned utan också snurrar 360° kring sin egen axel – wow! För dem som hellre tar det lilla lugna rekommenderas den klassiska hänggungan inklusive en obetalbar utsikt över Stockholms vatten.

Dag två tillbringar ni förmiddagen i det häftiga Laserfortet där ni i olika lag tävlar om vinnartiteln. På eftermiddagen tar färden er vidare till Naturhistoriska Riksmuseet där ni får uppleva alla utställningar men också en filmvisning i storslagna Cosmonova – Sveriges största bio.

Sista dagen innan hemfärd tillbringas på Skansen i sällskap med djur från hela Norden.

I paketet ingår mat som serveras på olika restauranger runt om i staden.

Skolreseäventyrs program är välplanerat och fullspäckat och låter klassen uppleva så mycket som möjligt samtidigt som de medföljande vuxna får en chans att roa sig och slappna av.

 

Hemsida: skolreseaventyr.se

Bästa säsong: Vår och sommar.

Passar: Dem som gillar högt tempo och är nyfikna.

Plus: Övernattning på af Chapman slår högt!