Ny helsvensk kryssningssajt samlar 15 rederier

Lundaföretaget Blue Ocean Travel Group har lanserat kryssningar.se, en ny sökmotor med möjlighet att jämföra och boka kryssningar online. Bakom sajten står bröderna Emil och Joel Gunnarsson, som startade sin första webbplats inom resebranschen för sju år sedan.

-Det har varit mycket arbete med uppbyggnaden av både sökmotorn och sajten men vi är väldigt nöjda med resultatet, säger Emil Gunnarsson.

Under det senaste året har företaget bakom sidan, Blue Ocean Travel Group, arbetat med att bygga upp en lättöverskådlig sökmotor som enkelt ska guida resenärerna rätt. Den största delen av tjänsten har byggts av bröderna själva vilket gör att de kan ha låga marginaler.

Förutom att kunna boka en kryssning på sidan hittar man även gedigen information om hur det är att åka på en kryssning och vad man ska tänka på inför sin resa.

– Vi hoppas att med kryssningar.se kunna erbjuda de resenärer som vill boka sin kryssning online ett bra verktyg för att kunna hitta den resa som passar dem bäst. Och vi kan erbjuda väldigt bra priser, säger Joel Gunnarsson.

Idag finns det möjlighet att boka kryssning med 15 olika rederier på kryssningar.se vilket gör att företaget täcker in större delen av marknaden.