Lite tröst i höst -Kul kvällar i Stan

När det lider emot höst tarvas tröst. Sätt knorr på AW:n, födelsedagen eller kick-offen eller se bara till att boka in en kreativ och kul kväll i Stockholm. Because you’re worth it.

MÅLA & SKÅLA

Känner du någon som vill få leva ut sina konstnärsdrömmar ihop med andra i en skön miljö? Kanske är det rentav du själv? Då är Måla & Skåla, eller sip & paint som det kallas over there, helrätt!
I Kulturfyrens lokaler på Skeppsholmen kan alla som vill måla en canvastavla i akryl samtidigt som man umgås, träffar nya människor och har kul. Att du aldrig tidigare hållit i en pensel spelar ingen roll.
Steg för steg återskapar deltagarna ett motiv som valts av konstnären som leder gruppen. Trots att alla målar samma motiv kommer tavlorna garanterat att se helt olika ut! Det hela tar runt två timmar och när ni är färdiga tar ni med er era mästerverk hem. GÖR ERT EGET SNUS

GÖR ERT EGET SNUS

Är snus kanske mer er grej än paletter? Mitt i city ligger Swedish Match Store Stureplan. Här jobbar ett gäng snusexperter som kan det mesta om tobak, snus och dess historia.
Förutom hela Swedish Matchs snus-sortiment och färskt snus direkt från fabrikerna kan ni delta i en snuskurs och blanda ert eget snus under ledning av en riktig snusexpert. Ni fördjupar er i snusets historia, tobaken, tillverkningsprocessen och Swedish Matchs oliksmakande snussorter.
Avslutningsvis får ni använda era nya kunskaper och smaksätta fyra dosor lössnus var som ni tar med er hem. Snuskursen tar cirka en och en halv timma. Åldersgränsen för att delta är 18 år.

 

SOL & VÄRME

När det regnar, snöar och blåser kallt kan vem som helst känna en desperat sommarlängtan. Då kan ”sommaren i city”, solrummet på Nirvana på Södermalm, utgöra en välbehövlig quick fix.
Till skillnad mot vanliga solarium får ni hela solens spektrum på Nirvana. Ljuset är identiskt med riktigt solljus, men UV-innehållet är betydligt lägre. Solar man ofta och har känslig hud kan man bli lite brun men det tar längre tid än i naturligt solljus och solarium. Framför allt blir man mer avslappnad, piggare och gladare!
Inne i solrummet är det upp till 33 grader varmt och ljuset är skönt. Solstolarna och de mysiga hängstolarna, vågskvalp och fågelkvitter bidrar till harmonin. Efter en timme känner ni er varma, relaxade och redo (?) att fronta snön igen…