Göteborg allt-i-ett

Vill ni hinna med mycket som möjligt på er klassresa och försäkra er om att såväl boende som måltider ingår? Då är ”Skolresan till Göteborg” något för er.

En heldag på Liseberg. Övernattning i mysiga stugor eller på ett trivsamt vandrarhem. Åktur med Paddanbåtarna genom Göteborgs kanaler. Ett ”allt-i-ett-paket” med minimal planering från er sida erbjuder Skolresan till Göteborg. Enkelt och smidigt och fullpackat med gôrskoj upplevelser.

 

Här kan ni tillbringa er första dag på Nordens störta nöjespark med nervkittlande åkturer såsom Helix – Skandinaviens längsta och snabbaste berg- och dalbana. Vidare kan ni besöka det kusliga spökhotellet och prova lyckan i något av parkens alla lyckohjul. Åkattraktionen Mechanica snurrar er 360° och 30 meter upp i luften – vågar alla följa med?! När ni har fått nog av åkande kan ni alltid titta på något av alla uppträdanden som sker på scenerna. Artistlistan hittar ni på Lisebergs hemsida. Hungern stillar ni på någon av parkens restauranger – en måltid ingår i paketet.

 

Nästa dag kan ni ta en tur med Paddanbåtarna genom stans kanaler och se och lära om Götela’borg. Upplev hamnen, se de gamla skeppsvarven, fiskebåtarna och mycket mer. Därefter går turen vidare till Universeum – Skandinaviens största science center – proppat med upplevelser, vetenskap och äventyr. Lär er allt om människokroppen inifrån och ut, ta en tur ut i rymden eller luffa genom regnskogen. En garanterat rolig och lärorik dag!

 

Har ni mer tid på plats kan ni välja mellan tilläggsaktiviteter som bl a gocart, segway, bowling och Laserdome. Skolresan till Göteborg erbjuder flera paket som alla går att anpassa efter klassens plånbok och hur länge ni vill stanna.

 

 

Hemsida: goteborg.com/skolresan

Bästa säsong: För- och sensommar.

Passar: Alla fans av högt tempo och äventyr.

Plus: Korta avstånd, fri kollektivtrafik.